Seminars Benelux

Differentiation Selling® :  seminar –  0,5 dag of 1 dag

Hunting, Koude Acquisitie of het proces van nieuwe klanten werven is in essentie patronen doorbreken. De klant zal ofwel een nieuwe oplossing en/of een nieuwe leverancier moeten overwegen en hierover uiteindelijk een beslissing nemen. Veranderen we (closing) of veranderen we niet ?

Hunting is de meest gevraagde skill bij aanwerving van verkopers.

Dit is een compacte workshop met als doel u tools aan te reiken die u direct kunt en wilt gebruiken in uw verkoopsgesprekken.
Zelfstudie, indien u zich verder wilt verdiepen : samen met het seminar vormen het boek ‘Differentiation Selling’, de manual en de newsletters één didactisch geheel.

Leerpunten:

Deel 1 : het Wat en het Hoe 
-Hoe u invloed kan aanwenden door uw manier van verkopen. 
-Hoe een interactief proces creëren, zodat uw klant een verandering overweegt. 
-Procesgerichte vragen te gebruiken, toegepast naar uw context. Zij vormen de mind- en skillset van de Differentiation Selling methode.

Deel 2: Waarom?

Als de verkopers het waarom  begrijpen dan zullen ze het ook toepassen.
-We besteden aandacht om te kijken vanuit verschillende mindsets, te leren kijken door elkaars bril en de bril van de klant (m.b.v. procesgerichte vragen)
-Begrijpen van ‘hoe de verandering bij de klant tot stand komt?’.
-De onderhandeling met zichzelf : wil ik dit wel? Is dit iets voor mij? (dit doet een klant ook als hij uw oplossing evalueert)

Deel 3: Tactisch account management (namiddag, enkel 1 dag seminar)

– We ontwikkelen strategieën om nieuwe accounts te werven. 
– Hoe leggen we contacten? Hoe zorgen we voor interactiemechanismen zodat we invloed krijgen op de besluitvorming binnen uw accounts en prospecten?
– Hoe leidt u het verkoopsgesprek van productniveau naar beslissingsniveau?
Wij geven u de tools om te kunnen switchen van ‘product’ naar ‘besluitvormingsniveau’ en omgekeerd van ‘besluitvormingsniveau’ naar uw ‘expertise niveau’. Dit zal uw verkoopsproces extra kracht geven.

Prijs:

– 0,5 dag seminar 250 Euro (exclusief BTW indien van toepassing), inclusief praktische manual, koffie, drinks en versnaperingen.

– 1 dag seminar 590 Euro (exclusief BTW indien van toepassing) , inclusief praktische manual, koffie, drinks, versnaperingen en lunch.

Data en Plaats:
–  0,5 dag seminar:  donderdag 30 augustus 2012  -Dordrecht
–  0,5  dag seminar : vrijdag 19 oktober 2012 – E17 – as Gent -Antwerpen
–  1 dag seminar : donderdag 25 oktober 2012 – Utrecht
–  1 dag seminar : donderdag 22 november  2012 – Eindhoven (ook interessant qua ligging voor NL en B Limburg) 

– 1 dag seminar : donderdag 13 december oktober 2012 – E17 : as Anwerpen -Gent

interesse? stuur een blanco mail naar  openseminar2012NL@differentiationselling.com : ik stuur u dan het programma voor de open seminars door per mail.

Het is uiteraard ook mogelijk om een ‘in company’ seminar van één dag of een halve dag (3,5 uur) tijdens een sales meeting te organiseren (min. 5 – max. 12 personen per groep vermits er voldoende interactie moet zijn).
Voor inlichtingen : stuur een mail naar incompanytraining@differentiationselling.com . Ik contacteer u vrijblijvend voor meer uitleg.