Wie zijn we?

Twee ondernemers, één visie. Wij, Rene Knecht en Vera de Rave brengen precies datgene bij elkaar wat u zoekt. Leads en van leads klanten maken! 

Vakinhoudelijke kennis op het gebied van leadgeneratie, sales en business development  gecombineerd met pragmatische coaching zorgt voor een omzetgenerator in uw bedrijf. En dat alles met een authentieke,  betrokken en betaalbare aanpak.

Meer dan 30 jaar houden wij ons al op eigenwijze bezig met leadgeneratie, sales en business development. Ooit begonnen in telesales en verkoper in ICT en HR- consultancy en Fintech.

Vandaag zijn wij gespecialiseerd in online tactieken voor meer bekendheid en contact met de juiste doelgroepen, zonder dat dit ten koste gaat van de persoonlijke interactie. Een strak proces zorgt ervoor dat leads niet vroegtijdig stranden. De juiste gesprekken zorgen ervoor dat klanten openstaan voor verandering en jouw oplossing of product willen overwegen. De ketting in dit proces is zo sterk als de zwakste schakel!

  • Wij spelen niet het spel van de numbers game dat gaat over bereik en statistieken en veel zinloze leads opvolgen.
  • We kennen de IT markt goed en helpen je om de marktpotentie te vertalen naar omzet.
 
René Knecht behaalde in 1990 een Master als handelsingenieur aan de Vrije Universiteit Brussel en kwam al snel in de verkoop terecht. In 1999 maakt hij de overstap naar HR consultancy in onder andere recruitment en training. Uit deze switch ontstond in 2005 zijn bedrijf ‘ICT-Connecting’: een gespecialiseerd direct search bureau voor ICT en salesfuncties. In 2009 ontwikkelt René het Differentiation Selling leerconcept. Dit concept kwam tot stand op basis van best practices in sales, onderhandelen, change management, conflictmanagement en interviews met meer dan 1500 sales en account managers sinds 1999.
Ik heb ruim 15 jaar saleservaring en heb alle facetten leren kennen en ruime ervaring opgedaan in sales processen en salesstrategien in de breedste zin des woords in zowel Nederland als België. Uiteindelijk heb ik voor het ondernemerschap gekozen en ConceptLeads opgericht.” – Vera de Rave, oprichter ConceptLeads.