VIP Coaching – Verkopen voor experts, consultants, adviseurs en dienstverleners
Ik leer technici en adviseurs, die verkopen vanuit een specialistische kennis,
hoe ze hun expertise kunnen transformeren in een verkoopstrategie zodat ze niet alleen gelijk hebben maar ook gelijk krijgen van de klant. 
Verkopen van expertise voelt op deze manier natuurlijk aan.
 

Je hebt specialistische kennis en geeft advies, verkoopt oplossingen en diensten maar…

  • de klanten geloven je niet altijd en lijken onverschillig
  • verkopen van jouw oplossing of koude acquisitie voelt onwennig aan
  • je hebt het gevoel dat je aan het leuren bent en waardoor de  toegevoegde waarde van jouw dienstverlening of jouw expertise niet echt aan bod komt 
  • je komt moeilijk tot een closing of een engagement om met de klant een volgende stap te zetten

De klant was niet veranderingsklaar. Daarvoor heb je verkoopskills nodig.

Naamloos

 

In deze VIP coaching leer je overdraagbare skills… 

  • om tijdens verkoopgesprekken met de klant in dialoog te gaan, zodat je geloofwaardiger kunt overkomen
  • waarmee je, vanuit jouw sterkten als expert, het verkoopgesprek op een natuurlijke manier kunt leiden
  • waarmee je de besluitvorming van de klant kunt beïnvloeden , zonder te ‘forceren’

Adviseren gebeurt al bij de start van het verkoopproces, zelfs al is het contract nog niet getekend!

Ik leer je een proces zodat je dit op een voor jou natuurlijke manier kunt managen.

Deze verkoopmethode zul je nergens anders vinden in de bestaande salesliteratuur. Voor veel topverkopers en topadviseurs zijn deze verkooptechnieken een goed bewaard geheim.

 
Resultaten
  • je leert een oplossing verkopen zoals beschreven in dit artikel.
  • In 2 sessies leer je vakkundig een gesprek voeren die klanten‘veranderingsklaar’ maken  (correctie: dat doen ze zelf, jij helpt hen daarbij)
  • Al ben je een echte techneut, expert, en heb je nog nooit verkocht: het verkoopsproces kent voor jou dan  geen geheimen meer: slechts in 2 sessies zal dat lukken, omdat het gebaseerd is op ‘jouw’ inzicht.
 
Een investering waar je voor de rest van je leven voordeel mee hebt. Je zult direct een voorsprong hebben op collega’s met veel commerciële ervaring, gebaseerd op vernieuwende inzichten die jou vooruit helpen en voorgoed breken met het klassieke verkoperstype van ‘het goed kunnen uitleggen.’ Je kunt zo een voorbeeld-expert-verkoper zijn in je organisatie en je organisatie mee helpen groeien. Verkopen wordt voor jou dan een ‘jobzekere’ stiel.
Ook interessant voor aankopers, CXO’s die beter zicht willen krijgen op hun verkoopprocessen, project managers en business analysten, zaakvoerders, .

 

Praktisch:

– 2 dagdelen van 3 uur  + 2 telefonische opvolgingen.
– Je krijgt na afloop toegang tot het ebook en audioprogramma ‘Verkooptechnieken voor Koude Acquisitie’ 

Voor meer inlichtingen : stuur een mail naar rene.knecht@ict-connecting.com. We leggen dan een tijdstip vast voor telefonisch overleg om na te gaan dit traject voor jou zinvol is.

 

Sinds 1999 ben ik continu op zoek gegaan naar betere manieren om mijn eigen diensten te verkopen. Zo heb ik doeltreffende systemen ontworpen voor koude acquisitie – prospectie op een natuurlijke manier. Deze aanpak is ook zeer geschikt voor meer introverte verkopers of technische specialisten die met klanten in contact komen.

Met gesprekstechnieken gebaseerd op de Differentiation Selling®-methode leer je hoe je een dialoog met de prospect kunt openen, interesse kunt wekken en de link kunt leggen met jouw product, oplossing of dienst. Deze aanpak kun je nergens anders terugvinden en is nog steeds een niet gekopieerd salesmodel.