Koude Prospectie – Nieuwe klanten werven – ebook met audio-programma

Verkooptechnieken voor Koude Acquisitie
met praktische voorbeelden van Cold Calling verkoopgesprekken

image001

De  audiobestanden (168 min in totaal, 7 audiobestanden) zijn complementair,aanvullend aan het e-boek, en zijn dus geen voorgelezen passages uit het boek. In het ebook vind je ook andere voorbeelden.

 Link 1  : Beluister fragment uit Audio 2  (4 min, 16 sec)
 Link 2  : Beluister fragment uit Audio 3  (2 min, 3 sec) 
 Link 3  : Beluister fragment uit Audio 4  (1 min, 37 sec)     
 Link 4 : Beluister fragment uit Audio 6  (5 min, 32 sec) ,  over het waarom van dit salesmodel

 

“Schitterend – ik moet deze format opnieuw evalueren.
Vooral de ‘tongue-in cheek’ toonaard is sterk.
 Ik had me verwacht aan een ‘voorleestoon’.
 Het lijkt alsof je dit ter plaatse uitwerkt en ontwikkelt.
De pauzes na de vragen zijn erg sterk – stemmen tot nadenken…”

“…Ontzettend waardevol, bedankt!
Wij merken vooruitgang met het toepassen van deze techniek, al blijft het opletten om niet in oude gewoonten te vervallen. 
Het is zinvol de theorie die we eerder behandeld hebben nog eens in het audiobook te hebben met concrete voorbeelden, dit haalt de kennis weer naar boven en stelt ons nog meer in staat er op te letten….”

“In een heel concurrentiële markt met klanten die zeer moeilijk van leverancier veranderen  is de Differentiation Selling methode zeer geschikt om barrières te doorbreken. JE kunt openingen creëren bij prospecten die vroeger gesloten bleven. Je wordt VEEL MINDER afgescheept DOORDAT JE in dialoog KOMT. Deze methode is inderdaad heel anders dan wat ik tot nu toe geleerd EN TOEGEPAST heb. Ook de audio’s vind ik EEN ONMISBARE TOOL en een zeer waardevolle  AANVULLING OP DE TEKSTEN : telkens je er naar luistert haal je er iets uit.”  (referenties op aanvraag of via http://www.differentiationselling.com/referenties-van-klanten/

Dit programma met  e-book +  audiofiles met exclusief studiemateriaal en voorbeelden van mezelf en deelnemers van de seminars.  Hiermee zul je ervaren dat koud prospecteren nog steeds een interessante manier van klanten werven is.  Je verkoopproces start al bij de eerste contactname of dit nu per telefoon, email of LinkedIn gebeurt.

In dit boek vind je diverse strategieën om met de verschillende mediakanalen om te gaan in koude prospectie.

Je kunt het E-boek en audioprogramma  bestellen voor 125 € zonder BTW (151,25 Euro , inclusief 21% btw) . 
Je krijgt hiervoor gratis de volgende versies en de verdere uitbreidingen van het pakket die de komende 2 jaar worden uitgebracht. Het pakket zal dan later ook omvatten: bijkomende audiofiles, checklists, PDF documenten met tips, enz…

Vandaag zijn er al 7 audiofiles beschikbaar die dieper ingaan op de techniek van procesgerichte vragen uit de Differentiation Selling methode en hoe dat je een koud acquisitiegesprek voert. In  2015 – 2016 zullen er nog uitbreidingen komen.  Deze worden via een aparte mailinglijst doorgestuurd indien u het ebook heeft besteld en betaald.

De prijs van het pakket zal in de toekomst dan ook evolueren van 151,25 € naar 197 naar 247 € naargelang het totaalpakket uitgebreid wordt. Als je vandaag reeds het huidige pakket, zijnde het ebook en de 7 audiofiles aankoopt dan ontvang je gratis de upgrades en uitbreidingen voor de komende 2 jaar. Dit alles voor de initiële investering van 151,25 € (incl. btw). Het programma wordt in  2017 verder uitgebreid.

n.b.: de aankoop van het programma is persoonlijk en op naam. Voor salesteams en organisaties zijn volumekortingen mogelijk.  
Contacteer mij hierover via rene.knecht@differentiationselling.com.

Dit aanbod blijft geldig tot de eerstvolgende uitbreiding waarna een prijsverhoging zal plaatsvinden. Vanaf dan geldt weer dat je in de resterende periode gratis recht hebt op alle updates en uitbreidingen van het pakket maar je start vanaf een hogere begininvestering.

Om  gratis de volgende versies te blijven ontvangen moet je dan wel ingeschreven blijven op de mailinglijst. Uiteraard kun je je altijd uitschrijven bij elke mail of newsletter die je ontvangt.  Bij uitschrijving kan ik wel niet de updates meer garanderen.

Het e-boek is geschreven en uitgegeven door René Knecht en bevat voorbeelden en bijdragen van Dirk Remacle (timeXtender) , David Devogele (Realdolmen) en Josefien Vanhuyse (Logi Analytics Partner Belux)

Bestellen :

per overschrijving : stuur mail naar ebookkoudeacquisitie@differentiationselling.com of bel naar +32 497 48 38 52 (Rene Knecht). Je krijgt dan de betalingsinstructies toegestuurd.

of betaal direct via Paypal  paypal logo

(met Aankoopbescherming via Paypal)

De prijzen zijn inclusief 21% BTW (vrijstelling van BTW mogelijk voor Nederlandse BTW plichtigen bij opgave van BTW nr en KvK nr bij de bestelling)

 

ISBN      978-908-21-4420-8 (Epub zonder DRM)
NUR      802
Wettelijk Depotnummer: D/2012/Rene Knecht, uitgever